Η αγορά μου

Σουβλάκι για πάντα!

Μετράει λίγο πάνω από έναν χρόνο ζωής στην πιάτσα της Πανόρμου και έχει ήδη φανατικούς θαυμαστές για τα νόστιμα ψητά του στη σχάρα, τη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση αλλά και τις value for money τιμές του. Αγαπημένο στέκι των φοιτητών και όχι μόνο, το ψητοπωλείο Πιάτσα Καλαμάκι Πανόρμου είναι εγγύηση για όποιον αγαπά το καλό φαγητό.
Στον μοντέρνο και ζεστό του χώρο, λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό, θα συναντήσετε συχνά ουρές για ένα τραπέζι. Φρέσκα υλικά, καλοψημένα κρεατικά και μεγάλες μερίδες σε καλές τιμές είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του. Θα βρείτε νόστιμα καλαμάκια, ζουμερά μπιφτέκια, φρέσκες πατάτες τηγανητές, κομμένες στο χέρι, πίτες ελληνικές αλλά και κυπριακές, δροσερές σαλάτες και επιλεγμένα ορεκτικά.
Στο μενού του, όμως, θα βρείτε και κρεατικά που ξεφεύγουν από αυτά των παραδοσιακών ψητοπωλείων, όπως μοσχαρίσιο καλαμάκι απο Βlack Αngus, μπριζόλα Τ-Βone γάλακτος αλλά και λιωμένο τυρί τσένταρ σε πίτα με μπιφτέκι. Κάνουν delivery για όσους μένουν ή εργάζονται κοντά. Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε. 
Πηγή: www.lifo.gr

https://www.mikrometoxos.gr/σουβλάκι-για-πάντα-πέντε-μέρη-που-ξέρο/